Planer...

 

2019

 

Nästa år hoppas jag att Bohemia och Qi Bo får åtminstone EN vit bebis. I år, 2018, blev alla Bohemias (3st) blåa. Våra tre nya flickor, Candy, Bubblan och Arya kanske blir mammor någon gång under den senare delen av året. Men vilka som ska bli pappor där är inte alls klart. De är så unga ännu.

Hur det blir med de tre "äldsta" flickorna vet jag inte i dagsläget.

2018

Planer och förhoppningar inför detta år är att få kullar efter Pandora och Qi Bo, Shakira och Qi Bo samt Bohemia med Gigolo. Sheona kommer bättre överens med Qi Bo och trotsade mina planer att para henne med Gigolo. Hon är nu parad med Qi Bo. De där båda tog saken i "egna tassar".

26-27 maj är det dags för SNRF:s utställning i Gottsunda. Endast Gigolo och Qi Bo kommer att vara med. Flickorna är dräktiga och har fullt upp med annat.

2017

Efter drygt två år utan kattungar ser det nu lite ljusare ut. Vi hoppas att allt går bra och att Lovelia och Tino får en fin kull tillsammans i mitten av november.

Vi hoppas också att Gigolo ska börja visa lite mer intresse för flickor och inte vara så försiktig.

2016

Vi hoppas på kattungar mellan Tazzamore's Early SnowFlake och Victor Hugo van de Krayenberg. Vi hoppas också att Lovelia och Smugglers Yoda skall hitta varandra. Med lite tur blir det även ett möte mellan Shakira van den Gremlins och Pen Tom's Alvaro i vår.

I maj kommer jag att ställa ut Gigolo och Pandora i Allianshallen, Uppsala.

2015 Shakira och Tyson väntas få en kull i början av juli. Sheona och Pen Toms Alvaro skall paras. Dessutom blir det nog en resa ner till Köln igen med antingen SnowFlake eller Lovelia....eller båda.
2014 Lovelia och Tyson skall få en kull tillsammans någon gång under sommarhalvåret. Cupcake skall paras med en vit hane från Köln.
2013 Har hämtat hem en lila pojke, Tyson vom Hettenberg och en blå flicka, Shakira von den Gremlins, från Tyskland.
2012

 

Om allt går bra hämtar jag hem min nya avelshane från Tyskland i februari.

Utställning i Uppsala 12-13 maj

Utställning i Tierp 29-30 september

 

 

 

 

2011 - 05 - 07/08

 

SNRF Utställning i Uppsala för Karline. Ev. också någon fler. Brittspecial på söndagen.

2011 - 07 - 02/03 SNRF/FHK/STJR Utställning i Trollhättan World Show-cert på söndagen. Skulle så gärna åka på den....men med vem?
2011 - 08 - 27/28 SNRF Utställning i Nyköping.Funderar ännu....